Domovní správa hledá vedoucího odboru tepelného hospodářství

Domovní správa hledá vedoucího odboru tepelného hospodářství
ilustrační foto

Domovní správa Prostějov, s.r.o. vyhlašuje výběrové řízení na pozici vedoucí odboru tepelného hospodářství.

Na této pozici budete řídit tým zhruba 10ti pracovníků obsluhujících dispečink a kotelny, připravovat opravy a investice, dohlížet na hospodárný provoz tepelných zdrojů, zajišťovat plnění vyhlášek a norem, týkajících se teplárenství.

Nutné je vzdělání technického směru, min. SŠ s maturitou, praxe z výrobní společnosti, energetiky, nebo služeb v oblasti údržby (popř. provozu) tepelných zdrojů min. 3 roky, znalost práce na PC, řidičský průkaz sk. B, schopnost řídit pracovní tým, schopnost komunikace se zákazníky a dodavateli.

Na oplátku se zájemcům dostane zázemí stabilní společnosti, solidní platové ohodnocení, 5 týdnů dovolené, příspěvek na stravování a příspěvek ze sociálního fondu, příspěvek na důchodové připojištění, služební telefon i pro soukromé účely.

Nástup je podle dohody.

Nabídku se strukturovaným životopisem a motivačním dopisem zasílejte v elektronické podobě na adresu: jana.vlcova@dsp-pv.cz, nebo v písemné formě na adresu společnosti Domovní správa Prostějov, s.r.o., Pernštýnské nám. 8, 796 01 Prostějov, do 30. září 2019. (red)

Ilustrační foto pixabay.com

Komentáře

Dejte tam Mickey Mause,to je tak jediné co zvládne

Poslat nový komentář