V ulicích města rostou černé skládky

V ulicích města rostou černé skládky
ilustrační foto
Další fotky: 
V ulicích města rostou černé skládky
V ulicích města rostou černé skládky

Nejen kolem silnic, ale přímo v ulicích našeho města opět rostou černé skládky odpadu jako houby po dešti. Během několika málo dnů vyrostly hned dvě, a to ani ne 200 metrů od sebe. V Rumunské a v Žeranovské ulici.

„Napřed sem někdo postavil jen starý dětský kočárek. Na druhý den přibyly matrace a pak další nepořádek. Viděl jsem z okna dva Romy, kteří sem část věcí přivezli na vozíku,“ postěžoval si starší pán a poukázal na určitý paradox. „Dřív tady stály kontejnery na domovní odpad, ale právě nyní vybetonovali na druhé straně cesty prostor vedle kontejnerů na tříděný odpad, a tak je tu ta skládka pěkně na očích. Můžete se snažit o hezké prostředí, ale vždy se najde někdo, kdo vaši snahu zničí,“ dodal rozhořčeně s tím, že za rohem roste další skládka. V prostoru za hnízdem kontejnerů u obytného domu v Žeranovské ulici někdo odložil na trávník několik kartonových krabic a igelitových pytlů s odpadem.

Černé skládky kolem kontejnerů se v médiích řešily již několikrát. Hovořilo se dokonce o tom, že strážníci budou pachatele těchto nešvarů pokutovat. Jak je vidět, zatím to moc nepomohlo. (ok)

Foto: PaK

Komentáře

A Na Hrázi u kontejnerů je to stejné... Vietnamci z večerky za odpad neplatí, dnes večer hnus.. Chce se mně blejt velebnosti... Já poplatek za odpad platím a oni nemusí ???

Zřejmě kvalitní vedení města.

Poslat nový komentář