Punč s hejtmanem zahřeje i pomůže

Punč s hejtmanem zahřeje i pomůže
ilustrační foto

Na Horním náměstí vOlomouci se také letos budou prodávat nejrůznější druhy vánočních punčů, jen jeden z nich ale pomůže rodinám, které se starají o děti s poruchou autistického spektra. Bude to horký nápoj, který lidem nabídne hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk společně s primátorem Olomouce Miroslavem Žbánkem.

„Kdo se chce v sychravém počasí zahřát a zároveň pomoci těm, kteří to potřebují, má jedinečnou možnost. Navíc si u punče můžeme popovídat třeba o tom, co chystá Olomoucký kraj na příští rok,“ zve na šálek punče  Okleštěk.

Prodej nápoje bude probíhat v označeném stánku v pondělí 25. listopadu od šestnácti hodin. Výtěžek z akce zamíří do společnosti Za sklem, která pomáhá rodinám dětí s poruchou autistického spektra.

Podobnou akci zorganizoval kraj ve spolupráci s olomouckým magistrátem také vloni. Na podporu Klokánku se tehdy vybralo padesát tisíc korun.

„Stejně jako vloni, i letos k výtěžku z prodeje přidám peníze ze svého, abych vybranou částku zakulatil na nějaké pěkné číslo,“ dodal hejtman.

(Zdroj: olkraj.cz)

Poslat nový komentář