Hanácké pivní slavnosti budou opět v květnu

Hanácké pivní slavnosti budou opět v květnu
ilustrační foto

Osmý ročník pivních slavností se opět bude konat v prostoru vedle OC Plumlovská v Prostějově. Pořadatel Petr Paníček má jasno o velké části programu.

„Slíbit mohu skupiny Mňága a Žďorp, Komunál, Premiér a Pavla Calltu, " pochlubil se. Slavnosti se budou konat 9. května. Už nyní je jasné, že nabídnou produkci 40 pivovarů. „Účast potvrdily pivovary Prazdroj, Radegast, Gambrinus, Litovel, Zubr, Holba, Černá Hora, U Ječmínka, Koliba U tří Králů, Jadrníček, Svijany, Kosíř, Kyjov, Gajdoš, Šternberk, Znojmo, Jarošov, Oslavany u Dyje, Líšeň, Portáš, Velkorakovský, Polička, Jelpl, Pivovar Helf, Krakonoš, Z Stage, Sachsenberger, Ohrada, Klenot, Cider, Kotouč, Bruntál, Koníček Lobkowitz, Ježek, Klášter a Topolské pivo. Na letošním ročníku budou mít premiéru pivovary Man + Wolf, Ničitel a Stern,“ doplnil Paníček s tím, že nabídka se bude i nadále rozšiřovat.

Součástí akce bude Burget fest, zábava je připravena i pro nejmenší účastníky slavností.

Nad slavnostmi má již třetím rokem záštitu Milada Sokolová, náměstkyně primátora a předsedkyně Okrašlovacího spolku Prostějov.Vstupenky můžete zakoupit již nyní v prodejně Hudebniny TYL, Kramářská ul. Prostějov a kanceláři FINSYS, Palackého 33, Prostějov. Sms vstupenka na www.smsticket.cz bude k dispozici od 1. 3. 2020.

A čtěte pozorně, i letos budeme soutěžit o vstupenky! (ber)

Poslat nový komentář