Vodárna pořádá Den otevřených dveří. Bude dělat rozbory vody

Vodárna pořádá Den otevřených dveří. Bude dělat rozbory vody
ilustrační foto

Společnost MORAVSKÁ VODÁRENSKÁ, a.s., zve u příležitosti oslav Světového dne vody na Den otevřených dveří. Ten se uskuteční  23. března v odpoledních hodinách.

Exkurze povedou zaměstnanci společnosti s dlouhodobými zkušenostmi v oblasti vodního hospodářství, kteří rovněž budou připraveni reagovat na případné dotazy návštěvníků.

V ČOV Prostějov - Kralický Háj se prohlídky, při kterých si můžete nechat udělat rozbor vody, uskuteční ve 12, 13, 14,15 a 16 hodin.

Návštěvníci si , za pomoci laborantek MOVO, mohou nechat provést rychlý mini rozbor vody ze své studny, kterou si přinesou s sebou. Voda musí být v čisté plastové láhvi od neslazené minerálky, požadovaný objem vody je minimálně 0,5 l. Na místě tak lze zjistit pouze orientační hodnoty dusičnanů, tvrdosti vody a amonných iontů. Příchozí obdrží označenou vizitku laboratoře, na základě které si mohou objednat na pracovištích zkušební laboratoře č. 1446 akreditované ČIA podle ČSN EN ISO/IEC 17025:2005 rozbor vody ze studny za zvýhodněnou cenu do konce září tohoto roku. (red)

Foto: MOVO

Poslat nový komentář