Véšovské košt po roční odmlce. Hlaste se!

Véšovské košt po roční odmlce. Hlaste se!
ilustrační foto
Další fotky: 
Véšovské košt po roční odmlce. Hlaste se!

Véšovské košt 2020“, degustace ovocných pálenek a domácích likérů, se bude konat v sobotu 28. března 2020. Soutěžní vzorky můžete přihlašovat již nyní.

Příroda se již ukládá k zimnímu spánku, spousta pěstitelů již má tu svoji vypálenou a další se na finalizaci v pěstitelské pálenici připravují. Nastává čas zapřemýšlet jak objektivně posoudit výsledky této vysoce záslužné činnosti a při tom se ještě dobře pobavit v okruhu spřátelených osob.  Jednou z možností je přihlásit své vzorky do degustace Véšovské košt 2020.

Jedenáctý ročník degustace slivovice, ovocných pálenek a domácích likérů Véšovské košt 2020 se uskuteční v sobotu 28. března 2020 od 16:00 hod. ve Společenském zařízení Obecního úřadu ve Výšovicích. K účasti zveme zejména pěstitele se svými vzorky, ale také širokou veřejnost. Bude co koštovat, jak soutěžní vzorky tak i připravené bohaté občerstvení.

Soutěžní vzorky ohodnotí členové degustačních komisí v sobotu 21. 3. 2020. Vzorky je třeba doručit Zdeňku Šťávovi nejpozději v neděli 15. 3. 2020.

Košt se koná po roční odmlce a na žádosti celé řady účastníků koštů. „K pokračování jsme se rozhodli po velké diskuzi a dlouhých úvahách. Již nyní se těšíme na vaši hojnou účast a doufáme, že Véšovské košt 2020 bude nejméně tak úspěšný, jako ročníky předchozí,“ vzkazuje Společenství přátel kvalitní pálenky z Výšovic.

Propozice koštu a vše o předchozích ročnících včetně bohaté fotodokumentace si můžete prohlédnout na stránkách http://www.vysovice.cz/vesovske-kost. (red)

Foto: vesovske-kost

Poslat nový komentář