Hanácké stezky otevřeny, hlásí Roman Hájek

Hanácké stezky otevřeny, hlásí Roman Hájek
Foto Ondřej Grund
Další fotky: 
Hanácké stezky otevřeny, hlásí Roman Hájek

V sobotu 1. dubna proběhla „otvíračka“ Hanáckých stezek na Záhoří nad Domamyslicemi. Na akci dorazily stovky bikerů z celé Moravy. Sjezdové trialy zde svépomocí před třemi roky vybudovali Bikers minds, pod vedením Romana Hájka.

„Počasí si s námi hrálo, o to větší respekt všem, které to neodradilo a že vás bylo fakt hodně. Za účast moc děkujeme a jsme moc rádi za pozitivní ohlasy, to nás pak motivuje mnohem víc vše posouvat dál,“ vzkazuje Roman, který zároveň děkuje všem, kteří přidali ruku k dílu, ať už naladěním stezek či pomocí organizace otvíračky.  Galerii Ondřeje Grunda z akce najdete na https://flic.kr/s/aHBqjAyb6a.

„Děkujeme všem příznivcům Hanáckých stezek, utvrdilo mě to, že stezky mají smysl pro všechny věkové skupiny a tvoří jednu super komunitu sportovců a nadšenců do horské cyklistiky,“ doplňuje Roman.

Hanácké stezky si získaly velké renomé, nejen proto, že podobný areál v okolí není. Konají se zde závody a nejrůznější další akce.  

Kdybyste chtěli Hanácké stezky podpořit, QR kódy na platbu trailovného najdete na hlavní infotabuli, nebo na základně.  Bikerům, kteří udržují nejen stezky, ale celý les, to pomůže. Bojují totiž, mimo nepořádníků, i s ničiteli, kteří se zaměřili na označníky tratí. (ber)

Poslat nový komentář