Nevyhazujte peníze z okna, poradí vám odborná firma

Nevyhazujte peníze z okna, poradí vám odborná firma
ilustrační foto M+M finance

 

Chtěli bychom vám představit finanční skupinu M&M Finance - Prostějov. Tato finanční skupina působí na okrese Prostějov již několik let, avšak název dostala až teprve před nedávnem. Team lidí specializující se na produkty z bankovní a nebankovní sféry. Porovnají za vás nabídky finančních institucí, investorů a sestaví individuální nabídku přesně podle vašich potřeb. Dále se také zabývají prodejem energií do vaší domácnosti nebo firmy. Oproti běžné konkurenci cen jsou nejlevnější na trhu společně s Erste Energy Services, a.s a jsou připraveni se vám plně věnovat a spočítat vám, kolik na energiích ušetříte.

"Myslíte na zadní kolečka? Život nepřináší jen samá pozitiva, někdy může pořádně překvapit. Pro závažná životní rizika je tu FLEXI, rodinné pojištění s komplexním zajištěním rizik, které můžete nastavovat a měnit dle svých aktuálních potřeb. Sami si vyberete, jaké krytí rizik je pro vás a vaše blízké důležité", říká Martin Hrazdil z M+M Finance - Prostějov.

Chcete bydlet lépe a s nižšími náklady? "Nabízíme Vám výhodný úvěr pro společenství vlastníků jednotek nebo bytová družstva na financování rekonstrukcí vašeho domu. Přesto, že se člověk nerad zadlužuje, někdy se vyplatí vzít si úvěr. Měsíční náklady na úvěr jsou často nižší než náklady na vytápění bytů v domě, který má stará okna a není zateplen. Navíc tím zhodnotíte své bydlení a svůj majetek, který tak získá vyšší hodnotu", vysvětluje Hrazdil.

Skupina M+M Finance - Prostějov je schopna zajistit tzv. nebankovní půjčky. Jedná se většinou o menší a krátkodobé půjčky které nabízí rychlejší a snazší vyřízení než úvěry bankovní. "Tyhle nebankovní půjčky můžete vyřídit i po telefonu. Většinou není potřeba ručitele a průchodnost je takřka 100%, že vaše žádost bude kladně vyřízena. Nebankovní půjčky jsou velice populární a běžné, protože jsou velmi rychlé vyřízené i do 10 minut", radí Hrazdil.

"Jsou mnohé další finanční produkty, které skupina nabízí. Rádi Vám ve všem poradíme a najdeme pro vás to nejlepší řešení", sděluje závěrem Martin Hrazdil. (red)

Komentáře

Bezplatná reklama??

Poslat nový komentář