Policie žádá o vydání Faltýnka. Kvůli kauze Čapí hnízdo

Policie žádá o vydání Faltýnka. Kvůli kauze Čapí hnízdo
ilustrační foto anoolomouc.cz

Kriminální policie ve čtvrtek požádala Poslaneckou sněmovnu o vydání dvou nejvlivnějších mužů hnutí ANO, Andreje Babiše a prostějovského zastupitele a pravé Babišovy ruky Jaroslava Faltýnka. Žádost, která přišla od odboru hospodářské kriminality pražské kriminálky, se týká dotací na stavbu farmy Čapí hnízdo.

Jaroslav Faltýnek o žádosti, aby ho Sněmovna vydala, ví a nebude se jí bránit, sdělil serveru Seznam Zprávy. Později v České televizi řekl, že své trestní stíhání v kauze Čapí hnízdo považuje za šikanu ze strany policie. Tvrdí, že s žádostí o dotaci neměl nic společného. Na poslanecký mandát rezignovat nehodlá a rozhodnutí chce nechat na voličích. (red)

Komentáře

Pan Faltýnek dosáhl pozice a peněz za doby mafiánského přechodu socialismu ke svobodě.Jistě je schopen dodat všechny doklady a říct,jak se "maká",když někdo jako on,tak rychle zbohatne.ve Vaku Prostějov je to samá pochybná existence,tak v dozorčí radě jistě leccos na někoho ví.A tak může policie povyprávět........jestli o to ovšem bude někdo stát.

Faltýnek do tepláků!!

Poslat nový komentář