Změna termínu! Plumlovská se uzavře 13. října

Změna termínu! Plumlovská se uzavře 13. října
ilustrační foto mapy.cz

V úterý 13. října 2015 v 7:00 hodin započne částečná uzavírka zhruba 150ti metrového úseku ulice Plumlovská v Prostějově.

Od úterý 13. 10. 2015 od 7:00 hodin do 30.11.2015 bude uzavřen jeden jízdní pruh na ulici Plumlovská v Prostějově ve směru do centra.
Doprava ve směru od Plumlova do centra města Prostějova bude vedena objízdnou trasou po silnici II/150 na okružní křižovatku s ulicí J. Lady, dále po místní komunikaci na ulici J. Lady, U Stadionu, dále po silnici II/366 na ul. Kostelecká na okružní křižovatku se silnicí II/150 na ulici Vápenice.
Jízdní pruh ve směru z centra na Plumlov bude jednosměrný.

Vyznačení objízdné trasy:

Vedení linek MHD v Prostějově po dobu jednosměrné uzavírky ulice Plumlovská v termínu od úterý 13.10. od 7.00 hod. – 30.11.2015:

- z důvodu jednosměrné uzavírky v ulici Plumlovská budou linky MHD v Prostějově ve směru od nemocnice na autobusovou stanici vedeny po objízdných trasách, v opačném směru pojedou beze změn.

Linka č. 2nemocnice – aut.st.– objízdná trasa povede z ulice Plumlovská ulicemi Jungmannova, Drozdovice, Žeranovská a dále dle licence. Objízdná trasa je pouze ve směru na autobusovou stanici. Nebudou obsluhovány zastávky Plumlovská a Palackého. Náhradní zastávka bude Žeranovská.
Linka č. 5 nemocnice – aut.st. - objízdná trasa povede z ulice Plumlovská ulicemi Jungmannova, Drozdovice, Žeranovská, Palackého a dále dle licence. Objízdná trasa je pouze ve směru na autobusovou stanici. Nebude obsluhována zastávka Plumlovská.
Linka č. 6 Domamyslice – aut.st. - objízdná trasa povede z ulice Plumlovská ulicemi Jungmannova, Drozdovice, Žeranovská, Palackého a dále dle licence. Objízdná trasa je pouze ve směru na autobusovou stanici. Nebude obsluhována zastávka Plumlovská.
Linka č. 9 nemocnice – Průmyslová zóna B- objízdná trasa povede z ulice Plumlovská ulicemi Jungmannova, Drozdovice, Žeranovská, Palackého a dále dle licence. Objízdná trasa je pouze ve směru na autobusovou stanici. Nebude obsluhována zastávka Plumlovská.
Linka č. 21 nemocnice – aut.st. - objízdná trasa povede z ulice Plumlovská ulicemi Jungmannova, Šmeralova, Na Hrázi a dále dle licence. Objízdná trasa je pouze ve směru na autobusovou stanici. Nebudou obsluhovány zastávky Plumlovská, Palackého a Žeranovská.
Linka č. 32 Plumlovská OC – aut.st. - objízdná trasa povede ze zastávky nemocnice ulicemi J.Lady, U Stadionu, Kostelecká a dále dle licence. Objízdná trasa je pouze ve směru na autobusovou stanici. Nebudou obsluhovány zastávky Plumlovská,sídliště, Plumlovská, Lázně a Pojišťovna. Náhradní zastávky budou Hacarova, DPS a Kostelecká.

Vedení příměstských linek FTL Prostějov po dobu jednosměrné uzavírky ulice Plumlovská v termínu od úterý 13.10. od 7.00 hod. – 30.11.2015.
Linky 780640 Prostějov-Prostějovičky
780652 Vícov-Prostějov-Hrubčice
780653 Prostějov-Plumlov-Vícov
780710 Prostějov-Buková-Protivanov
780720 Prostějov-Boskovice
780721 Prostějov-Protivanov-Buková

U výše uvedených linek bude zrušena ve směru na aut. nádraží zastávka Prostějov, Blahoslavova lázně. Jako náhradní zastávka za Prostějov, Blahoslavova lázně bude Prostějov, Sladkovského ( místní nádraží). Směr na Plumlov jezdí všechny linky dle licencí.
Objízdná trasa ve směru Plumlov – Prostějov, aut. st. z ulice Plumlovská, ulicí J. Lady, U Stadionu, Kostelecká, Martinákova, Sladkovského, Olomoucká a Vrahovická na zastávku Prostějov, aut.st.
Bližší informace poskytnou pracovnice Informační kanceláře FTL na Svatoplukově ulici, tel. 582 333 181 nebo na www.ftl.cz
(zdroj MMPv)

Poslat nový komentář