"O pohár Zdravého města" se tradičně utkají děti základních škol

"O pohár Zdravého města" se tradičně utkají děti základních škol
Ilustrační foto MMP

XV. ročník tradičního klání šestých tříd prostějovských základních škol zahajuje již zítra, a to ve čtvrtek 20. dubna 2017. Tradiční klání šestých tříd prostějovských základních škol pod názvem „O pohár Zdravého města“ se uskuteční v hale prostějovského Sportcentra.   

"Čtyřčlenná družstva změří své síly, znalosti a dovednosti ve střelbě ze vzduchovky, jízdě zručnosti, základech první pomoci a projdou řadou testů mimo jiné z ekologie, právních věd, dopravních předpisů a podobně. Je dobré, že se děti občas hýbou při soutěžích podobného typu a nesedí jen u počítače. Všichni organizátoři svou aktivitou podporují všestranný rozvoj naší mladé generace," uvedla politička Zdravého města a primátorka Alena Rašková. Pořadatelem akce je Zdravé město Prostějov.

Hlavním organizátorem je prostějovská městská policie, která letos slaví 25 let své existence. Dalšími spoluorganizátory jsou mimo jiných Policie ČR, Hasičský záchranný sbor, Zdravotnická záchranná služba, Střední zdravotnická škola, Sportcentrum, K-Centrum, Ekocentrum IRIS. Za své výkony dostává každý účastník drobný dárek. (Zdroj MMPv)

Poslat nový komentář