Propagační služby v rámci fotbalových utkání A-týmu mužů bude zřejmě zajišťovat 1. SK Prostějov

Propagační služby v rámci fotbalových utkání A-týmu mužů bude zřejmě zajišťovat 1. SK Prostějov
ilustrační foto

 

Radní na svém posledním jednání dali zelenou provedení zadávacího řízení podlimitní veřejné zakázky na služby zadávané v jednacím řízení bez uveřejnění s názvem „Propagační služby pro statutární město Prostějov v rámci fotbalových utkání A-týmu mužů a dalších aktivit klubu 1. SK Prostějov v sezóně 2019/2020“.

 

 

„Osloven tak bude jediný výhradní dodavatel, a to 1. SK Prostějov, fotbalový klub a.s.. Předmětem plnění této veřejné zakázky je poskytování propagačních a reklamních služeb během fotbalových utkání A-týmu mužů a dalších doprovodných aktivit sportovního klubu ve fotbalové sezoně 2019/2020 v rámci FORTUNA: Národní ligy,“ uvedl primátor města František Jura s tím, že celková předpokládaná hodnota veřejné zakázky je 3,5 milionu korun (bez DPH).

Termín platnosti smlouvy a zahájení poskytování služeb je stanoven od 1. 12. 2019 a termín ukončení poskytování služeb a platnosti smlouvy je 30. 6. 2020.

Společnost 1. SK Prostějov, fotbalový klub a. s. bude oslovena Výzvou k jednání a podání nabídky. Nabídku pak bude posuzovat skupina zástupců zadavatele.

„Jednací skupina posoudí naplnění požadavků zadavatele, cenovou nabídku a doložení požadované způsobilosti a kvalifikace,“ doplnil primátor Jura. Po sjednání a uzavření bude Smlouva o propagaci, s ohledem na dodržení zásady transparentnosti postupu zadavatele, zveřejněna na profilu zadavatele.

Poskytování propagačních služeb bude financováno výhradně z prostředků města. (red)

Ilustrační foto: 1skprostejov.cz

 

Poslat nový komentář