Znáte místa v kraji, která se vyplatí navštívit? Podělte se o tipy s Olomouckým krajem

Znáte místa v kraji, která se vyplatí navštívit? Podělte se o tipy s Olomouckým krajem
Foto Olomoucký kraj

Olomoucký kraj v těchto dnech přijímá návrhy na nominace do ankety Ceny Olomouckého kraje za přínos v oblasti cestovního ruchu, a to v celkem pěti kategoriích. Zapojit se může každý, na ty nejzajímavější nápady navíc čeká milá odměna.

„Poslední roky nebyly pro cestovní ruch vůbec jednoduché. Přesto se lidem, kteří se na rozvoji turismu podílí, podařilo odvést obrovský kus práce a připravit pro návštěvníky v našem regionu řadu novinek. A to si přece zaslouží ukázat a ocenit,“ řekla Milada Sokolová, uvolněná členka Zastupitelstva Olomouckého kraje pro oblast vnějších vztahů a cestovního ruchu.

Nominaci na udělení cen cestovního ruchu může navrhnout jakýkoliv občan či organizace, a to do 14. dubna. Letos lze posílat tipy v těchto pěti kategoriích: Novinka v cestovním ruchu, Nejlepší akce roku, Nejlepší místo bez bariér, Nejoblíbenější běžkařská trasa a Unikátní gastronomický zážitek.

„Neznám nikoho, kdo by rád netrávil čas navštěvováním různých akcí, výlety za sportem nebo gastronomickými toulkami s vidinou pochutnání si na něčem, co si člověk doma neuvaří. Podělte se s námi o vaše oblíbená místa či akce kolem vás, a pomozte nám tak navrhnout ty, které si zaslouží ocenění,“ dodala zastupitelka Sokolová.

Nominovat ty nejlepší akce, zážitky nebo místa mohou zájemci zde. Podrobná pravidla jsou k dispozici na webu cenykraje.cz (Zdroj olkraj.cz)

Poslat nový komentář