Pozor! Na Olomoucku to klouže!

Pozor! Na Olomoucku to klouže!
ilustrační foto HZS

Od dnešního rána evidují policisté územního odboru Olomouc několik dopravních nehod. Ve většině případů se jedná o nepřizpůsobení jízdy stavu a povaze pozemní komunikace a povětrnostním podmínkám. Většina nehod se obešla bez zranění, došlo pouze ke hmotným škodám na majetku.

Kolem šesté hodiny ráno došlo u sjezdu z D35, ve směru od Mohelnice na Křelov, k dopravní nehodě osobního vozidla, které při sjíždění ze sjezdu vjelo do plotu zahrádky. Nehoda se obešla bez zranění.

Kolem půl sedmé ráno došlo u Slatinic a Drahanovic (u železničního přejezdu), k dopravní nehodě osobního vozidla, které se převrátilo na střechu.

Krátce před půl osmou došlo k dopravní nehodě osobního vozidla v Olomouci-Černovíře, kdy osobní vozidlo sjelo do příkopu.

Krátce před osmou hodinou ráno došlo mezi obcemi Bohuňovice a Štarnov k dopravní nehodě dvou osobních vozidel. Nehoda se obešla bez zranění, vyřešena na euroformulář.

"Krátce před půl devátou došlo ve Štěpánově k dopravní nehodě dvou osobních vozidel. Nehoda se obešla bez zranění, bez úniku provozních kapalin, alkohol byl u obou účastníků nehody vyloučen orientačními dechovými zkouškami," doplnila informace policejní mluvčí Irena Urbánková. (red)

Poslat nový komentář