Tip na sobotu. Hanácká neckyáda v Horce nad Moravou

Tip na sobotu. Hanácká neckyáda v Horce nad Moravou
ilustrační foto

Hanácká neckyáda měla premiéru loni v kempu Pádlo v Horce nad Moravou a založila tak novou tradici, která se dočká druhého pokračování. V minulém ročníku se se svými plavidly zúčastnilo více než 10 týmů a řeku brázdily nejroztodivnější výtvory, ale i klasické necky. Zábava byla zaručena také díky sprintu v kategorii nafukovacích lehátek a traktorových duší. Pro informaci, do Horky je to z Prostějova něco málo přes 20 kilometrů.

Letos Radio Haná a Pádlo Morava vyzývají širokou veřejnost pod heslem “Sestroj NECKY – pojeď PECKY.” Počet zatím přihlášených posádek slibuje opět řadu nápaditých plavidel. Posádky těchto originálních konstrukcí možných i nemožných tvarů se utkají už v sobotu 7. srpna 2021 od 15 hodin v rychlosti plavby po Mlýnském potoku i originalitě provedení.

“Hlavní závod Hanácké neckyády s originálními plavidly začíná v 16 h. Ale stojí za to si udělat na tuto akci celodenní výlet. Od 10 h až do půlnoci je tu doprovodný program pro celou rodinu,” zve za pořadatelskou eventovou agenturu Forsberg výkonný ředitel Marek Berger.

Dopoledne od 10. hodiny začnou pohádkové plavby pro děti a rodiče, následovat budou závody na lehátkách na traktorových duších. Bude zde i skákací hrad, lanový skluz na zipline, malování na obličej, spousta občerstvení. Děti se mohou také vydovádět na dětské diskotéce s DJ Radia Haná Štěpánem Horákem, který bude moderovat i samotné závody. Večer přinese nálož zábavových hitovek kapela Acoustic Lumen.

A pozor! Stále je tu možnost zúčastnit se některého ze závodů třeba i se svým plavidlem. Zábava i nevšední zážitek je zaručen.

Více na: https://www.facebook.com/Hanácká-neckyáda-v-Horce-nad-Moravou-102831601519282/ (red)

Poslat nový komentář