Radní se sejdou v úterý. Po sto třinácté

Radní se sejdou v úterý. Po sto třinácté
Ilustrační foto ber

V pořadí 113. jednání Rady města Prostějova v tomto funkčním období se uskuteční v úterý 19. dubna. I tentokrát radní čeká celá řada důležitých bodů.

Zabývat se budou, mimo jiné, valnou hromadou obchodní společnosti DSP, s. r. o. – výsledky hospodaření za rok 2021 a změna vstupného, informacemi o činnosti dozorčích rad městských obchodních společností a o činnosti komisí Rady města Prostějova za období leden–březen 2022. Na pořadu bude rovněž jednání o nákupu uměleckých děl a XXXI. Tradičním městském plesu.

Dostanou informace o průběhu zadávání a návrhu na výběr dodavatele veřejné zakázky malého rozsahu „Služby v oblasti marketingu a propagace pro statutární město Prostějov v roce 2022/2023“a návrh na provedení jednacího řízení bez uveřejnění na veřejnou zakázku „Propagační služby pro statutární město Prostějov v rámci hokejových utkání A-týmu mužů a dalších aktivit klubu LHK Jestřábi Prostějov A-team s.r.o. v sezóně 2022/2023“. Dalším bodem bude návrh na zahájení zadávacího řízení „Regenerace sídliště Svornosti“.

Pojednají dotace do oblasti kultury a životního prostředí, dlouhodobý pěstební plán biokoridoru Hloučela a zadání zakázky na zpracování plánu jednomu dodavateli a ROZOP kapitoly 40, V. změnu Územního plánu Prostějov a pronájmy a výkupy pozemků. (red)

Poslat nový komentář