Pamatujete? Partyzánky

Pamatujete? Partyzánky
ilustrační foto

Tyhle cigarety znám víc než důvěrně, léta je kouřil můj dědeček. Já je nikdy neochutnala, byly totiž bez filtru a mít plnou pusu tabáku tedy nebylo nic moc.

A jen pro zajímavost, děda, vášnivý kuřák, který denně těchto "hřebíků"  vykouřil 2-3 krabičky,  se dožil v plné svěžesti 83 let. Zemřel po komplikované zlomenině nohy na zápal plic. Tolik ke škodlivosti kouření... (ber) 

Komentáře

Husté, znal jsem souseda co hulil 40 cítku bez filtru staré sparty a startky, dožil se 87 let zemřel na vyhladovění po té co si jeho syn našel " prostitutku " a ho vyhodila na ulici... pánovi jsme dávali brambory na podzim jako děti, pamatujeme ty nápisy na krabičkách ještě když bydlel u syna..byl v nemocnici kvůli úrazu a prý si syn myslel že umřel tak ho tam nechali ležet na zemi..po vyšetření říkala sousedka, že pán žije a prý neumřel na kouření, a žije, plíce po urgenci jeho syna pro kontrolu doktorem se zjistilo, že je má jako 20 letý kluk, který nikdy nekouřil... tak co si o tom mám myslet ??
.....
... toho pána jsem znal osobně jako děcko...
.... vím že hulil jako " kráva " ......
.... a pokud by měl zemřít tak to bylo rozhodně na kouření...
..... a omyl... zemřel na vyhazov z baráku, nechlastal, jen hulil a žebral jídlo..zemřel v 87 letech na severu moravy.. iniciály sdělovat nebudu protože jeho syn ještě žije..

Poslat nový komentář