Výrostci rozbili okno od bytu, jiný v afektu prokopl výlohu

Výrostci rozbili okno od bytu, jiný v afektu prokopl výlohu
ilustrační foto internet

 

Hned dvakrát vyjížděli městští strážníci v souvislosti se sklem. V prvním případě to bylo rozbité okno, v druhém výloha.

První případ byl nahlášen po jednadvacáté hodině, kdy skupina pěti mladíků rozbila okno od bytu. "Poškozený za nimi vyběhl a jednoho z nich se mu podařilo chytit před nákupním střediskem v Okružní ulici. Kumpáni mu ale pomohli utéct," uvedla strážník Jana Adámková. Přibližně za pětatřicet minut byl zadržen mladík odpovídající popisu na čerpací stanici v ulici Brněnská. Jelikož se potvrdilo, že jde o jednoho z výtečníků, byli na místo přivoláni policisté, kteří si událost převzali. 

Druhý případ se odehrál před třiadvacátou hodinou v centru města. Návštěvník baru se nepohodl s přísedícími a v návalu vzteku rozbil půllitr. Své chování stále neovládal a tak byl po zaplacení i se svým kamarádem vyveden obsluhou. "Následně kopl do výlohy, která se roztříštila,"  dodala Adámková. Předběžný odhad způsobené škody nepřesáhne 5000 Kč a proto událost postoupena správnímu orgánu pro podezření z přestupku proti majetku. (red

Poslat nový komentář