Měl onanovat ve vlaku. Pátrá po něm Policie

Měl onanovat ve vlaku. Pátrá po něm Policie
Foto PČR

Od 24. října 2022 prověřují policisté přerovského obvodního oddělení případ kvalifikovaný jako výtržnictví. Hledají muže, který se uspokojoval ve vlaku před mladými dívkami.

V uvedený den kolem poledne neznámý muž nasedl do vlaku směřujícího z Přerova do Olomouce a sedl si přes uličku od dvou mladých žen, které seděly naproti sobě. Naproti muži seděla u okna ještě další neznámá dívka. Při jízdě začal před dívkami onanovat a nemínil v tom přestat, ani když ho upozornily na jeho nevhodné chování. Zareagoval až na mobilní telefon, který jedna z poškozených vytáhla a začala ho natáčet. Zvedl se ze sedadla, odešel dál do vlaku a vystoupil v Olomouci.

„V souvislosti s šetřením případu jsme zajistili kamerové záznamy z podchodu vlakového nádraží v Přerově, na kterých je podezřelý muž zachycen. Vzhledem k tomu, že se nám doposud nepodařilo zjistit jeho totožnost, obracíme se s žádostí o pomoc na veřejnost. Prosíme o sdělení jakýchkoliv informací, které by vedly k jeho ztotožnění na bezplatnou linku 158 nebo na telefon stálé služby 974 778 651,“ doplnila policejní mluvčí Miluše Zajícová. (red)

Poslat nový komentář