Prostějov si podruhé zatančí pro nemocné, kupujte vstupenky

Prostějov si podruhé zatančí pro nemocné, kupujte vstupenky
Fotka z prvního ročníku charitatitního plesu Pomáháme tancem
Další fotky: 
Prostějov si podruhé zatančí pro nemocné, kupujte vstupenky

V pátek 8. února 2013 se bude ve Společenském domě v Prostějově konat již druhý ročník charitativního plesu Pomáháme tancem. Výtěžek z plesu poputuje na onkologickou ambulanci prostějovské nemocnice. Těšit se můžete mimo jiné na taneční seskupení BUĎ ZUŠ nebo energickou Capoeiru. Akce je podpořena z programu Think Big.

Ples organizují stejně jako loni prostějovští studenti ve svém volném čase. Na podzim se spojili do občanského sdružení Pomáháme tancem, do kterého nabrali další posily. V této době se také rozjely přípravy plesu, začal se vymýšlet rámcový program a pracovat na propagaci. Jádrem programu bude z pochopitelných důvodů tanec, ke kterému bude hrát kapela Kanci paní nadlesní. Bloky hudby budou proloženy výstupy profesionálních tanečních spolků, kromě výše zmiňovaných například oceňované Taneční studio Free Dance. Chybět nebude ani bohatá tombola, která nabídne i vyhlídkový let nad Prostějovem.

„Doufáme, že letos nalákáme více návštěvníků než na loňský ples, na který dorazilo přibližně 350 lidí. Povedlo se nám získat atraktivnější termín uprostřed plesové sezony, navíc se jedná o druhý ročník, ne o zcela neznámou akci. První ročník sklidil velký úspěch a my pevně věříme, že to tentokrát zvládneme ještě o trochu lépe,“ uvedl předseda sdružení Tomáš Lázna.

Vstupenky jsou již k dostání na předprodejních místech za 100 Kč pro studenty a 150 Kč pro dospělé. „Ceny jsme nastavili tak, aby si účast na plese mohl dovolit opravdu každý. Případné návštěvníky z řad čtenářů bych ráda vyzvala, aby využili v co největší míře naše předprodejní místa. Ta naleznete na našich webových stránkách www.pomahametancem.eu, Facebooku a na plakátu,“ vyzvala organizátorka Tereza Dokládalová.

Záštitu nad akcí převzala radní města Prostějova a předsedkyně Okrašlovacího spolku města Prostějova Ing. Milada Sokolová a 1. náměstek hejtmana Olomouckého kraje Mgr. Alois Mačák, MBA.

Tomáš Lázna, spolupracovník redakce

Poslat nový komentář