Koncert světového tenora bude zadarmo!!!

Koncert světového tenora bude zadarmo!!!
ilustrační foto

Zatímco v březnu Prostějovany ohromila informace, že koncert světového tenora Josepha Calleji bude za velké peníze, dnes radnice zveřejnila daleko příznivější zprávu. Vstupné se platit nebude!

Na avizovaný koncert světoznámého tenoristy Josepha Calleji, který má být v srpnu zlatým hřebem oslav sta let prostějovské radnice, měly stát vstupenky od 400 do 1 000 korun.

"Rada rozhodla, že koncert bude zdarma," sdělila náměstkyně primátora Ivana Hemerková. Rozhodnutí vedení města okomentovala pro PvNovinky také radní pro kulturu Milada Sokolová: "Jsem velmi ráda, že nakonec převážil názor, který jsem už několikrát prosazovala na jednání Rady města. Koná-li se koncert jako součást městských oslav, měl by být zdarma."

Hlediště na náměstí T. G. Masaryka pojme 2 030 diváků. (ber)

Komentáře

Škoda, že jsou volby jen jednou za 4 roky, kdyby byly každoročně, to by bylo kulturních akcí pro veřejnost a opravených chodníků a náměstí.. A vždycky by se našel i nějaký oficiální důvod proč (100 let radnice, rok míru, projekt partnerství - fantazii se meze nekladou)... Letos dobrý, tleskám. Ale uvidíme za rok, za dva... Mimochodem za 4 roky by se dala kampaň navléct třeba na výročí konce 1. světové války.

Poslat nový komentář