Těšte se na City picnic!

Těšte se na City picnic!
ilustrační foto plakát

V sobotu 1. srpna od 10 hodin budou Kolářovy sady v Prostějově patřit v pořadí druhému letnímu happeningu City Picnic. Deky, židličky, stolky, lehátka a slunečníky s sebou, čeká nás úžasný celodenní program. Zdarma!

K tanci, poslechu a rozjímání zahrají živě: Hello Marcel (Svitavy), Wierdsky (Prostějov), Ryboko (Prostějov), Nic Robertson (Scotland / Olomouc), Jak sen, Malda (Prostějov), E.Lec (KLBCK / Prosstějov) b2b Joshek.

Doprovodný program zajistí o celý den Vincek zvaný Chaosák, skvělý olomoucký performer a improvizátor, vás vyvede z vaší komfortní zóny a se svými hosty vás nenechá chladnými. Těšit se můžete na Elke Jensen, krásnou umělkyni údajně původem z Finska, která vás okouzlí obrovskými bublinami a uměním z balónků. Svým umem vás jistě zaujme i výtvarník Paramak.

Občerstvení najdete ve stáncích od místních vyhlášených podniků. Damodara nabídne veganské a vegetariánské jídlo, Bistro NO Burgery, burrito, sendviče, grilované speciality, Canall čerstvou praženou a světovou kávu, Pan Cakes palačinky, oříšková másla a zmrzlinu, Bistro Pod Křébem pak míchané drinky a točené pivo.

Více informací najdete na události na FB https://www.facebook.com/events/616106789195884. (ber)

Poslat nový komentář