Divadlo na Šantovce zve nejmenší diváky na tradiční pohádkový festival

Divadlo na Šantovce zve nejmenší diváky na tradiční pohádkový festival
ilustrační foto plakát

V neděli 3. října odstartoval v Divadle na Šantovce v Olomouci tradiční podzimní pohádkový festival věnovaný těm nejmenším divákům. Až do konce října se tak každou neděli můžete s dětmi přijít pobavit do Šantovky, kde vás v divadle čekají fantastická představení, která budou plná legrace a zábavy. Vystoupí i prostějovský kouzelník Tomasiano.

Hned druhou říjnovou neděli zavítá do Divadla na Šantovce Divadlo pohádka, které přiveze klasickou činoherní pohádku Zlatovláska. Ta vychází z předlohy české lidové pohádky K. J. Erbena. A tak se opět na jevišti potkáte se zlým králem, Zlatovláskou, Jiříkem i jeho zvířecími kamarády.

V neděli 17. října se Divadlo na Šantovce promění v magický sál známého kouzelníka Tomasiana, kterého můžete znát nejen z televizního pořadu Československo má talent. Ten vystoupí se speciální show určenou pro děti a rodiče. Těšit se můžete na spoustu kouzel a iluzí z jeho repertoáru, a to včetně levitace divačky z publika.

Míša Růžičková se do Divadla na Šantovce vrací pravidelně a pokaždé s jinou show. V neděli 24. října se děti i rodiče mohou těšit na Halloweenskou show, která je vhodná pro děti už od dvou let. A nebojte se, bát se u představení rozhodně nebudete.

Bliží informace, včetně vstupného, najdete na https://www.divadlonasantovce.cz/. (ber)

 

Poslat nový komentář