Právník města Květa Olašáková míří na kraj

Právník města Květa Olašáková míří na kraj
ilustrační foto moderniobec.cz

Překvapivá zpráva zazněla na dnešní tiskové konferenci Rady města Prostějova. Právník města, v současné době zastupující i tajemníka magistrátu, odchází. Místo Květy Olašákové ale zřejmě obsazeno nebude. Kvůli reorganizaci.

Na kraji bude Olašáková od 1. ledna 2018 zastávat pozici právník úřadu, která vznikla v rámci organizačních změn k 1. 10. 2017. I prostějovský magistrát dozná změn. "V současné době je otázkou, zda budeme výběrové řízení na pozici právník města vyhlašovat. Nevylučujeme možnost změny organizační struktury úřadu," sdělila PvNovinkám primátorka Alena Rašková.  

Na prostějovském magistrátě pracovala Květa Olašáková  od května 1993. Začínala tam jako vedoucí odboru kanceláře starosty, od roku 1995 pracovala jako vedoucí odboru personálního a právního a počínaje létem 2011 působí na pozici právník města. Svou profesní dráhu však zahájila již v roce 1985 jako podniková právnička, přičemž před příchodem na Magistrát města Prostějova déle než rok pracovala ve funkci zástupkyně tajemníka na Městském úřadě v Hranicích na Přerovsku. (ber)

 

Komentáře

V Prostějově už podělala kde co,tak pojede nahoru.

Poslat nový komentář