ADP Sanco vyhrálo nad COVID 19

ADP Sanco vyhrálo nad COVID 19
Foto FB ADP Sanco

Jak PvNovinky v pondělí večer 14. září informovaly, v ADP Sanco úřadoval koronavir. Zařízení bylo po dobu několika týdnů uzavřeno. Nákaza je ale minulostí a ADP se vrátilo do normálního života. Ředitelka Karolína Tucker zprávu zveřejnila v pondělních nočních hodinách na FB stránce.

„Dnes je první den, kdy opět můžeme otevřít naše dveře. Bezpečně a s hrdostí, že jsme vše zvládli. Ale protože energie přichází pomalu a stále doháníme spoustu restů, jelikož byla víc než polovina personálu v karanténě, přiznám se, že jsem se o tuto informaci chtěla veřejně podělit až zítra ráno. Rodinní příslušníci a naši klienti jsou ale se situací dávno obeznámení. Oficiálně tedy oznamujeme, že jsme všichni Covid negativní, v pořádku a opět začínáme pracovat tak, jak jsme byli zvyklí,“ uvádí Tucker.

„Jedním z nejdůležitějších bodů, který bych chtěla zmínit, je fakt, že jsem ohromně pyšná na náš personál. Tahle situace nám ukázala, že když všichni budeme táhnout za jeden provaz, dokážeme cokoliv. Děkuji všem, co žijí svojí prací. Děkuji všem, kteří zůstanou déle ve službě, když jejich team potřebuje podržet, i přesto, že mají doma děti a partnery. Děkujeme ošetřovatelkám, pomocnicím, údržbě, administrativě...,“ přidala poděkování. (red)

Poslat nový komentář