Strom splněných přání je opět tu! Prozatím s přáními dětí!

Strom splněných přání je opět tu! Prozatím s přáními dětí!
ilustrační foto archiv ber
Další fotky: 
Strom splněných přání je opět tu! Prozatím s přáními dětí!

Již jedenáctý ročník akce Strom splněných přání pořádá Okrašlovací spolek Prostějova ve spolupráci se spolkem Dobré místo pro život. Radost budete moci opět udělat dětem i seniorům z našeho regionu. V této chvíli jsou připraveny k rezervaci dárky pro děti.  

S nápadem obdarovat děti z dětských domovů dárkem, který si sami přejí, přišla předsedkyně občanského sdružení Dobré místo pro život, Věra Novotná. "Její nabídku, "inzerovat" dárky na jejich webu, jsme s potěšením přijali, letos spolupracujeme již po jedenácté. Dárky tentokrát poputují dětem do Azylového domu pro rodiče a děti v Prostějově, dětem ze sociálních slabých rodin, o které pečuje SOS Kompas Prostějov, a do dětských domovů Plumlov a Konice," uvedla prostějovská hlavní organizátorka, předsedkyně Okrašlovacího spolku Milada Sokolová. 

Dárky, které můžete nyní věnovat, jsou vystaveny na https://www.dobremistoprozivot.cz/stromProstejov2022.

Soupis dárků pro seniory zatím není úplný, proto jej na stránkách nenajdete. "Jakmile bude hotov, dáme to veřejnosti obratem na vědomí. I letos půjde o dárky pro klienty z Domova Daliborka Prostějov, seniory z Domova pro seniory Jesenec, seniory z Domova seniorů Prostějov, Centra sociálních služeb Prostějov i Léčebnu dlouhodobě nemocných Nemocnice Prostějov," doplnila Sokolová, která doufá, že i letos se, díky štědrosti dárců, podaří všechna vánoční přání splnit. (ber)

Poslat nový komentář