Opět budeme moci plnit vánoční přání. Dětem i seniorům!

Opět budeme moci plnit vánoční přání. Dětem i seniorům!
ilustrační foto archiv PvN

V pořadí již dvanáctý ročník akce Strom splněných přání bude opět pořádat Okrašlovací spolek města Prostějova ve spolupráci s dalším spolkem, a to Pomáháme tancem Tomáše Lázny. Radost budeme opět moci udělat seniorům i dětem z našeho regionu.

„Oslovila jsem opět domovy seniorů i dětské domovy, děti ze sociálně slabších rodin prostřednictvím neziskové organiizace SOS Vesničky i azylového domu, aby nám v případě zájmu zaslali jméno, věk, název přání a fotografii či malůvku dárku, který si jejich svěřenec přeje,“ vypočítala prostějovská hlavní organizátorka, předsedkyně Okrašlovacího spolku a 1. náměstkyně primátora Milada Sokolová.

"S nápadem obdarovávat děti z olomouckých dětských domovů dárkem, který si sami přejí, přišla před lety předsedkyně občanského sdružení Dobré místo pro život, Věra Novotná. Oslovila jsem ji s možnou spoluprací a získali jsme tak možnost inzerovat i přání prostějovských seniorů a dětí na jejich webu, což jsme s potěšením přijali. Naše spolupráce trvala jedenáct let a byla vždy velice dobrá. Patří jim velké díky za možnost sdílení. Letos jsme se rozhodli spojit síly s prostějovským spolkem, který vede Tomáš Lázna. Spolupracujeme s ním i na jiných projektech a pevně věřím, že se nám letos Strom opět vydaří,“ vysvětlila Milada Sokolová.

Nyní je na sociálních pracovnících, aby vytipovali potřebné. Dárky, které bude moci veřejnost věnovat, budou letos vystaveny na novém webu, kde je bude možné zarezervovat a následně zakoupit. (ber)

Poslat nový komentář