Pod Stromem splněných přání se sešlo 217 přání. Organizace je mají již pod svou střechou

Pod Stromem splněných přání se sešlo 217 přání. Organizace je mají již pod svou střechou
ilustrační foto FB

V pořadí dvanáctý ročník akce Strom splněných přání uspořádál Okrašlovací spolek města Prostějova ve spolupráci ve spolupráci s dalším spolkem, a to Pomáháme tancem Tomáše Lázny. Radost jste opět mohli udělat seniorům i dětem z našeho regionu. Tentokrát jich svá přání vyslovily více než dvě stovky, dvě stě sedmnáct.

„Oslovila jsem ADP Sanco, Azylový dům pro rodiče a děti, Centrum sociálních služeb Prostějov - chráněné bydlení, domov pro seniory i domovy se zvláštním režimem, Dětský domov Plumlov, Domov Daliborka, Domov Jesenec, Domov seniorů na Nerudově ulici a SOS vesničky. Sociální pracovníci vytipovali potřebné klienty a zaslali jméno, věk, název přání a fotografii či malůvku dárku, který si jejich svěřenec přeje,“ vypočítala prostějovská hlavní organizátorka, předsedkyně Okrašlovacího spolku a 1. náměstkyně primátora Milada Sokolová. 

Dárků se letos sešlo 217 a o tomto víkendu byly rozvezeny do příslušných institucí. "Jsem nesmírně ráda, že jsme i letos spoustě lidí zpříjemnili nejkrásnější svátky v roce. Děkuji všem, kdo otevřeli svá srdce a peněženky a také těm, kteří se zajištění akce jakýmkoli způsobem podíleli," doplnila Milada Sokolová. (red)

Poslat nový komentář