Trasa X. Vánoční jízdy 2018 je známa!

Trasa X. Vánoční jízdy 2018 je známa!
ilustrační foto plakát

Prostějovská Vánoční jízda má dlouhou historii. Nápad vznikl před deseti lety nazdobením několika vozidel vánočním osvětlením. Akce se stala natolik oblíbenou, že loňského ročníku se zúčastnilo přes sto vozidel z Prostějova a okolí. A pojede se i letos.

Oficiální trasa letošní Vánoční jízdy je známa. Jako tradičně se vyjíždí od myčky Myje.to v Plumlovské ulici. Sraz je naplánován od 19,30 hodin, odjezd ve 20 hodin. Trasa povede Plumlovskou ulicí, kolem lázní na náměstí TGM, pak přes Vápenici, Wolkerovu a Palackého opět k městským lázním a po Vápenici na Olomouckou. Cíl je na parkovišti u Tesco.     

"Můžete se těšit, jako minulý rok, na samolepky s letošním ročníkem a také na novou kategorii. Tou bude Nejlépe nazdobený vůz pouze s dámskou posádkou. Ceny k tomu budou přizpůsobené," vzkazuje za pořadatele Petr Kolařík. Tak nezapomeňte, už za šest dnů! (ber)

Komentáře

Ty jsi debil.

Geniální nápad a super akce, v domácnostech hrají koledy, rozbalují se dárky, panuje sváteční klidná atmosféra a do toho se z ulic ozývá troubení a kravál stovek aut, co potřebují narušit štědrovečerní kouzelnou atmosféru. Děkujeme pořadatelům a účastníkům za tuto akci !!

Poslat nový komentář