Spolek Zastavme Utrpení a azyl pro týrané psy v Křelově hledá dočaskáře

Spolek Zastavme Utrpení a azyl pro týrané psy v Křelově hledá dočaskáře
Foto oszastavmeutrpeni.g6.cz
Další fotky: 
Spolek Zastavme Utrpení a azyl pro týrané psy v Křelově hledá dočaskáře

Spolek, sídlící v Křelově, byl oficiálně založen 13. dubna 2011, avšak práce na o.s. započala již v roce 2010 s nadějí, že bude snadnější oslovit veřejnost a šířit osvětu na pomoc zvířatům v nouzi. Do dnešního dne pomohl stovkám týraných a nechtěných zvířat. Nyní hledá pomoc sám, v podobě dočasné péče.

„Jako mnoho jiných sdružení i naše o.s. vzniklo z popudu nad neskutečně krutým a nelidským zacházením s živými tvory, které se rok od roku stupňuje. Víme, že nemůžeme zachránit všechna zvířata, ale záchrana byť jen jediného tvora nebo naděje na zlepšení životních podmínek a lepší zacházení s ostatními zvířaty je pro nás motivace i důkaz, že naše úsilí nebylo zbytečné, protože každý život má smysl,“ říká předsedkyně a zakladatelka spolku Larisa Zankerová.

Spolek stále hledá dobrovolníky, kteří mu pomohou dočasně se postarat o pejsky. „Nemůžete mít pejska na celý život? Staňte se naším DOČASKÁŘEM , pomozte nám postarat se o pejska dočasně, než mu najdeme nový trvalý domov. Co to obnáší ? Napište nám něco o sobě, jaké máte možnosti, zda bydlíte v bytě, domě se zahradou apod., jestli máte jiná domácí zvířata, děti atd., abychom věděli, jakého pejska můžeme dočasně umístit právě k vám. Zařadíme vás do našeho seznamu a ve chvíli, kdy nastane situace, že budeme mít příjem pejska, kterého nebudeme moci umístit u nás v azylu (např. z důvodu plného stavu apod.), vybereme ze seznamu vhodného dočaskáře, kterému zavoláme a domluvíme se s ním. Díky dočasné péči jsme schopni dostat z utrpení více pejsků, prosím, pomozte nám,“ dodává Larisa. Hlásit se můžete na email: oszastavmeutrpeni.info@seznam.cz, bližší informace naleznete na http://oszastavmeutrpeni.g6.cz/. (ber)

Poslat nový komentář