„Tastino“ Čoketka se stahuje z prodeje!

„Tastino“ Čoketka se stahuje z prodeje!
Foto firma Tastino

Společnost Tago z důvodu preventivní ochrany spotřebitele stahuje z oběhu výrobek „Tastino“ Čoketka, 20 g s datem spotřeby 20.01.2019, šarže 110/2 a 110/3.

V rámci kontroly kvality bylo zjištěno překročení povoleného množství esterů glycidů mastných kyselin v rostlinném oleji použitém při výrobě výše uvedeného výrobku. Glycidové estery mastných kyselin jsou procesními kontaminanty, které vznikají při zpracování oleje. Výrobce nemůže zcela garantovat nezávadnost výrobku, proto se z důvodu ochrany zdraví spotřebitele nedoporučuje výrobek konzumovat.

Výrobek „Tastino“ Čoketka, 20 g s datem spotřeby 20.01.2019, šarže 110/2 a 110/3 dodavatele Tago byl prodáván v prodejnách Lidl Česká republika. Z důvodu ochrany spotřebitelů společnost Lidl ihned reagovala stažením výrobku z prodeje. V případě, že jste uvedený výrobek zakoupili, můžete jej vrátit do jakékoliv prodejny Lidl. Peníze Vám samozřejmě budou vráceny i bez předložení pokladního dokladu.

Stahování se týká pouze výrobku „Tastino“ Čoketka, 20 g s datem spotřeby 20.01.2019, šarže 110/2 a 110/3 dodavatele Tago. Ostatní výrobky značky “Tastino“, včetně dalších šarží tohoto výrobku, nejsou tímto opatřením dotčeny.

Společnost Tago se tímto omlouvá všem zákazníkům za vzniklou nepříjemnost. (Zdroj Tago)

Poslat nový komentář