Zdravotnická škola zve opět seniory ke studiu

Zdravotnická škola zve opět seniory ke studiu
ilustrační foto plakát

Střední zdravotnická škola Prostějov otevírá v prvním pololetí školního roku 2017/2018 již dvanáctý běh kurzu pro seniory. Letošní ročník, který je pořádán díky finanční podpoře statutárního města Prostějova, má název Odpovědným přístupem ke stáří, zdravý životní styl a ochrana člověka za mimořádných událostí.

Kurz je určen všem seniorům, kteří nechtějí jen sedět doma, ale chtějí se něco dozvědět například o těchto tématech: Mimořádné události – poskytování první pomoci, předcházení onemocněním, Relaxační a výtvarné techniky, Očista organismu, Asertivita, Biologické potřeby a jejich saturace atd.

Veškerou problematiku přednášejí zkušení lektoři, kterými jsou vyučující na škole.

Kurz bude zahájen po letních prázdninách 2017, termín bude upřesněn všem přihlášeným, je v rozsahu třiceti hodin, vždy v odpoledních hodinách a zájemci se mohou přihlásit buď na e-mail: skola@szdravpv.cz, kde uvedou heslo KURZ SENIOR 12, telefonicky na čísle 582 343 861 anebo osobně na sekretariátu školy na Vápenici 3. Počet účastníků je omezen.

Předchozích jedenáct běhů kurzu se setkalo s mimořádným ohlasem, a jak uvedli sami účastníci, byl pro ně podnětem k většímu zájmu o sebe sama. Účastníci na závěr obdrží i certifikát o absolvování. (mm)

Poslat nový komentář