Stavba století za dva miliony - plot ve Smetankách stále nedokončen

Stavba století za dva miliony - plot ve Smetankách stále nedokončen
ilustrační foto

Smetanovy sady byly oficiálně otevřeny 9. října po sedmiměsíční rekonstrukci. V té době ale stále nebylo hotové jejich oplocení. A hotové není ani dnes, po dalších devíti měsících.

Na nový plot magistrát vyčlenil dva miliony. V dubnu 2014 radnice na četné dotazy ohledně dokončení plotu reagovala ústy náměstka primátora Zdeňka Fišera.„Betonové komponenty specifického tvaru jsou odlévané do speciálních forem, kde musí vytvrdnout, aby se mohl odlít další kus,“ uvedl tehdy Fišer s tím, že jedna forma stojí dva miliony korun, uspíšení prací by znamenalo, že další formy by město muselo zaplatit. Betonové fragmenty jsou už ukotveny, ještě ve čtvrtek ráno ale chybělo kus oplocení u dvou přechodů na Vápenici. Drátěné výplně byly během dopoledne instalovány."

"Plot je hotov, odstraňují se drobné závady," sdělila v pátek PvNovinkám mluvčí magistrátu Jana Gáborová. "Mám pocit, že firma je placena od hodiny, jinak by se s tím tak nepárala," kroutil hlavou pan Jan, který přes park denně chodí do práce. (ber)

 

Komentáře

Inu velký konkurent záchodkám za 3 melouny. Doufám, že se to při příštích volbách ve výsledcích projeví...

Dva melouny za formu? si děláte prdel,tu formu vyrobím ze dřeva za pár korun

 

Poslat nový komentář