Prostřeno den druhý. Vaří Jaroslav

Prostřeno den druhý. Vaří Jaroslav
ilustrační foto

Ve včerejším prostřeno se svým kuchařskýma hostitelským umem blýskla kadeřnice Jana. Dostalo se jí ocenění v podobě 30 bodů. Dnes se k plotně postaví jediný muž, Jaroslav Machač (47) z Olomouce.

Jaroslav to jako jediný chlap ve skupině vůbec nemá jednoduché. Dámy sledují každý jeho krok a podrobují ho kritice. Jak to Jarda zvládne? Dobrosrdečný lešenář se ale nenechá rozhodit dokonce ani výzvou svých soupeřek – ty po něm chtějí, aby se svlékl do trenek a takto jim servíroval alžírskou kávu. A vůbec se během večeře objevují nejrůznější dvojsmysly, jediný muž mezi ženami se tedy i docela zapotí. Dobrosrdečný lešenář Jarda z Olomouce si to ve společnosti žen užívá, ale na druhou stranu si myslí, že si ho dámy „rozeberou na součástky“.

Veselý milovník masa a „pivař už od sedmnácti let“ uvaří klasiku, rodinné menu podle receptů svých blízkých. Dámám úterní menu chutná i nechutná, něco je nedochucené, slíbené medailonky na předkrm jsou spíš malé řízečky, dezert je přeslazený. Ostatní chody včetně Jardovy bramboračky a dušeného hovězího podle babičky se šťouchaným bramborem soupeřkám chutnají spíš jako ze závodní jídelny. Jaroslav ale zvládne úkol týdne, jeho vylosované anglické palačinky budou možná lepší než jeho přeslazený dezert z esíček. Včerejší večer byl ještě docela oťukávací, avšak během úterní večeře se objevují nejrůznější dvojsmysly, v tom si Jarda docela notuje s Janou, která se dobře baví. Tak si to užijte. (ber)

Foto: FTV Prima

Poslat nový komentář