Z Pardubic jedou na Srdéčko dva vítězové

Z Pardubic jedou na Srdéčko dva vítězové
ilustrační foto

V rámcových dostizích, u příležitosti 128. Velké pardubické, uspěli koně z lotu Stanislava Popelky z Hvozdu. Na Srdéčko se vrací hned dva vítězové.

V Ceně společnosti Nutrin, steeplechase crosscountry na 4 700 metrů, zvítězil lehce sedmiletý hnědý valach Lombardini ze stáje EŽ Praha v sedle s žokejem Janem Faltejskem. V Ceně společnosti VCES a.s. - Ceně Labe, druhém nejtěžším dostihu dne, steeplechase crosscountry na 5 200 metrů, byl první v cíli šestiletý hnědák Mahony ze stáje Quartis-Zámecký Vrch s žokejem Markem Stromským. V tomtéž dostihu doběhla jedenáctiletá Modena sedmá.

V Ceně firmy Chládek a Tintěra, Pardubice, a.s., Ceně Jana Kašpara, steeplechase crosscountry na 4 400 metrů doběhl pětiletý ryzák Kornelius stáje EŽ Praha a.s. v sedle s žokejem Josefem Bartošem na pátém místě. Pětiletý hřebec Shegerton ze stále Hospůdka Malá-Hradčany padl s žokejem Markem Stromským.

V Ceně hejtmana Pardubického kraje - Ceně Vltavy, steeplechase crosscountry na 4 500 metrů, skončil osmiletý bílý valach Marcus Aurelius stáje Lokotrans s žokejem Josefem Bartošem druhý. Jeho stájový kolega, desetiletý černý hnědák Quatiki stáje Bors Břeclav v sedle s žokejem Marcelem Novákem doběhl čtvrtý.

V Poplerově memoriálu skupiny Profireal Group, steeplechase crosscountry na 3 300 metrů, se nedařilo pětiletému hnědému valachovi Imphalovi. Ten byl žokejem Jiřím Kouskem zadržen. (ber)

Ilustrační foto: gallop reporter.cz

Poslat nový komentář