Micinka stále není doma. Pomozte!

Micinka stále není doma. Pomozte!
ilustrační foto

V pátek 17. května se z panelového domu na Jana Zrzavého 18 ztratila 16 let stará kočička. Plachou Micinku, která je celý život zvyklá na pobyt v bytě, vypustila jedna ze sousedek do sídliště. Od té doby po ní rodina zoufale pátrá. Je vykastrovaná, extrémně plachá, má „plandavé břicho“ a černé flíčky uvnitř oušek. Micinka byla viděna včera ve večerních hodinách.

„Dne22. 5. 2019 ve večerních hodinách jsme ji viděli, jak vystrašeně pobíhá. Běžela asi opět od C. Boudy ke kotelně na Jana Zrzavého. Vzhledem k neustálému ruchu a kolemjdoucím ji však není možné odchytit. Na zavolání nepřijde. Schová se do křoví a pak opět utíká pryč. Nemůže se bohužel vrátit ani do vchodu, ze kterého vyběhla, protože jsou vchodové dveře neustále zavřené. Jako jediná možnost se nabízí varianta, čekat v noci v autě u otevřených vchodových dveří a hlídat, zda se nevrátí, odkud přišla, nebo nastražit před vchod odchytovou přepravku s krmením, na které je zvyklá," popsala nešťastná majitelka.

Pokud by se někomu podařilo zavřít ji do některého vchodu, bylo by vyhráno. „Zatím moc děkujeme za pomoc. Dnes vylepujeme plakáty a hledáme dál. Jakoukoli zprávu o Mici volejte na telefonní číslo 776 69 59 62," dodala Jana Jílková. (red)

Foto: FB

Poslat nový komentář