Vzpěračky opět nafotily kalendář. Draží fotky pro dobrou věc

Vzpěračky opět nafotily kalendář. Draží fotky pro dobrou věc
ilustrační foto
Další fotky: 
Vzpěračky opět nafotily kalendář. Draží fotky pro dobrou věc
Vzpěračky opět nafotily kalendář. Draží fotky pro dobrou věc

České vzpěračky pod taktovkou Julie Švecové ze Vzpírání Haná z.s. nafotily další kalendář. Sedm fotografií, které v něm budou, jde do dražby. Výtěžek poputuje přes nadační fond Světluška nevidomému maséru Marku Moflárovi.

Marek je nevidomý masér, trenér, nebo spíš kouč, ale také sportovec. Dříve závodil vrcholově, a připravoval se i na paralympiádu. Pak se vlivem okolností posunul trošku jinam. „Mojí nynější sportovní obsesí jsou extrémní závody Iron Man, Winterman, Beskydská sedmička, Jizerská 50 apod.,“ říká. „Rád bych se časem kvalifikoval na Iron Man na Hawaii, a věřím, že přijdu na nějaký zázračný způsob, jak skloubit práci a sport a podaří se mi to,“ dodává.

„Marek potřebuje přibližně 300 000 Kč na sportovní vybavení a možnost účastnit se kvalifikačních závodů. Cestovné, startovné, vše něco stojí. Pomůžeme mu?,“ ptá se Julie. Bližší informace najdete na http://marekmoflar.cz.

Prvním plakátem v dražbě je Aneta Poklopová s magickou křišťálovou koulí. Vyvolávací cena - plakát s laminací + kalendář na rok 2020 je 300 Kč. Aukce končí v neděli 14. července v čase 23:59.

Druhým plakátem v dražbě je Kristýna Humlová s lucernou prosvětlující temná zákoutí. Vyvolávací cena - plakát s laminací + kalendář na rok 2020 je 300 Kč. Aukce končí v neděli 21. července v čase 23:59

POZOR! Na dražbu každé fotografie bude jen 14 dní. Výherce obdrží zprávu s údaji k platbě. Plakáty s kalendářem budou odeslány všem výhercům najednou - v září, až budou fyzicky k dispozici.

Více na https://www.facebook.com/groups/2129349303854475/?fref=nf. (ber)

Foto: FB

Poslat nový komentář