6. ročník Pivních slavností v Čechách pod Kosířem už v sobotu!

6. ročník Pivních slavností v Čechách pod Kosířem už v sobotu!
ilustrační foto

Šestý ročník Pivních slavností je koná v sobotu 20. července od 12 hodin v zahradě multifunkční budovy v Čechách pod Kosířem.

„Během dne bude v nabídce zhruba 30 druhů piva a stále bude naraženo minimálně deset píp s pivem, jedna s nealko pivem a jedna s limonádou. Piva budou jak z velkých pivovarů, tak i z minipivovarů z okolí i vzdálených koutů naši země," přidal pozvání za pořadatele David Chromec. Samozřejmostí budou připravené dobroty z udírny, klasický sortiment alko i nealko nápojů a letos i studená kuchyně k pivu.

„Odpoledne připravujeme soutěže pro děti s hasičskou tématikou a pro dospělé soutěže s pivní tematikou. V areálu bude i skákací hrad pro děti a letos i nafukovací atrakce pro dospělé. Na večerní taneční zábavě zahraje skupina KENTUS ROCK," doplnil David s tím, že vstup na akci je zdarma, na zábavu pak činí 60 korun.

Bohužel se díky bleskovým povodním v obci 19. června 2019 situace zkomplikovala a některé překvapení, které pořadatelé chtěli představit, musí nechat na ročník s pořadovým číslem 7.

Čtěte pozorně, bude soutěž! (ber)

Poslat nový komentář