Fotbalisté 1.SK doma pouze remizovali s Hulínem

Fotbalisté 1.SK doma pouze remizovali s Hulínem
Foto R. Nemela
Další fotky: 
Fotbalisté 1.SK doma pouze remizovali s Hulínem
Fotbalisté 1.SK doma pouze remizovali s Hulínem

 

Hráči prostějovského 1.SK hostili v sobotu doma fotbalisty Spartaku Hulín, domácí byli v souboji třetího s devátým celkem jasným favoritem, nicméně defenzivní taktika Hulínu vyšla a remíza 1:1 se dá počítat spíše jako zisk právě pro ně.

 

První ohrožení branky Spartaku obstaral v sedmé minutě Hirsch, ale jeho přízemní střela minula pravou tyč. Ve třinácté minutě se domácím povedlo svého soupeře poprvé dostat trochu pod tlak, ovšem všechny jejich pokusy skončily na obráncích Hulína. První změna stavu přišla tedy až skoro po půlhodině hry, konkrétně v osmadvacáté minutě dostal míč do běhu Martin Hirsch, hostující obránce zakopl a Hirsch přeloboval gólmana Hulína. Ještě veseleji na straně modrobílých mohlo být v šestatřicáté minutě, Koudelkova rána však síť minula. Co se Koudelka nezvládl, to se povedlo na druhé straně o minutu později Svatopluku Kadlecovi, který krásnou ranou poslal míč za Kofroně a srovnal na 1:1, což byl stav, za něhož byl ukončen první poločas.

Druhá polovina odstratovala poměrně mrtvou první desetiminutovkou, prvním zajímavým momentem byla standartní situace domácích, ale Fládr branku přestřelil. Stejně tak vzápětí dopadla i snaha na druhé straně. V třiašedesáté minutě zblízka Kroupa nepřekonal brankáře a v průběhu druhého poločasu, který byl mimo jiné plný žlutých karet, měli solidní šance také Koudelka s Hirschem, právě tito dva patřili rozhodně mezi nejvýraznější muže v prostějovském dresu. Skóre se však již nezměnilo a zápas Prostějova s Hulínem skončil 1:1.

1.SK Prostějov - SK Spartak Hulín 1:1 (28.Hirsch - 37.Kadlec)

 

Radim Nemela, student SOŠPO Prostějov

Poslat nový komentář