Poslední utkání podzimu dovedli hráči 1. SK do zdárného konce

Poslední utkání podzimu dovedli hráči 1. SK do zdárného konce
ilustrační foto

 

Stejně jako hokejisti i hráčům prostějovského SK,se podařilo poslední podzimní zápas dotáhnou do vítězného konce. Hlavně první polovina, která byla náramně vydařená, přispěla k porážce Slovácka 2:0. 

 

K výhře bezpochyby přispěl rychlý gól Hanáků, který padl již ve 3. minutě utkání. Po přímém kopu se míč dostal do skrumáže před brankou a nešťastně přistál na hlavě slováckého obránce Jelečka, který si ho smolně srazil do branky. A výborná hra ze strany Prostějova pokračovala. Branka hostů byla neustále odstřelována prostějovskými borci a i tvrdá hra ve středu hřiště vedla k další brance, která přišla v 31. minutě uktání. Lukáš Zelenka se skvěle dostal do velkého vápna, odkud tvrdou ranou poslal balon k pravé tyči. Do poločasu se zdálky mohl prosadit ještě Machálek, či Pospíšil, ale ani jeden z jejich pokusů nenašel kýžený cíl.

Ve druhém poločasu se hra spíše přesunula na prostějovskou polovinu. Domácí se stáhli do obrany a pustili hráče Slovácka daleko víc k balónu než v polovině první. Do jediné větší šance se dostal Machálek, který šel sám na gólmana, dokonce ho i překonal, ale v poslední chvíli zabránila gólu hostující obrana. Byť měli hosté více šancí, prosadit se nedokázali a druhá polovina utkání tak už žádný zvrat nepřinesla. 1. SK Prostějov – 1. FC Slovácko B.

Sestavy:

1. SK Prostějov: Bureš - Hloch, Zbožínek, Hunal (84. Mazouch), Kazár - Dostál (61. Hirsch), Pavlík, Zelenka, Papoušek - Machálek, Pospíšil (75. Zatloukal). 

1. FC Slovácko B: Heča - Ondica, Malý, Mikulica, Křivánek, Franta, Kleiber (59. Straník), Jeleček, Borušík, Svízela, Andreu (59. Haša).

-vil-

Poslat nový komentář