Ženský hokejový klub hledá nové členky! HC Rebelky jsou tu!

Ženský hokejový klub hledá nové členky! HC Rebelky jsou tu!
ilustrační foto plakát

Ženský hokejový klub HC Rebelky zaslal do redakčního e-mailu krátké povídání týkající se vzniku nového klubu, ale též prosbu se zveřejněním výzvy pro nové možné hráčky. Otiskujeme v plném znění:

Vážení sportovní přátelé, široká veřejnosti,

dovolte, abychom Vám představili nový, ale historicky první ženský hokejový klub v Prostějově!

Mít historicky první ženský hokejový tým v Prostějově byla výzva, kterou původně využil klub LHK Jestřábi Prostějov. Bohužel se po necelém roce nedařilo v našem hokejovém nadšení pod tímto klubem pokračovat a  klub SK Prostějov 1913 neměl o ženský hokej a dvacet hráček zájem. I přes to jsme se nerozprchly, neukončily sezónu rozpuštěním ledu, ale i nadále setrvaly v hojném počtu přes letní přípravu až do dnešních dní, kdy se rozhodlo a pokračovaní našeho týmu. Nechali jsme vzniknout nový spolek, kde hráčky mohou trénovat a rozvíjet se.

Jelikož hokej jako takový není jen zásadou mužů a chlapců, ale ženský hokej je i olympijským sportem a veřejnost započala sledovat i dění kolem něj, předpokládáme plnohodnotný vývoj i v této kategorii a dovolujeme si vás pozvat mezi nás.

Nejsme limitování věkem, tudíž máme momentálně dívky a ženy ve věku od 14 – 37 let. Tedy i žačky, studentky, maminky na mateřské, ale i pracující ženy. Není tedy zapotřebí věk, ale odhodlání zkusit něco jiného. Něco, co může být přínosem nejen pro fyzickou zdatnost, ale i pro poznávání dalších přátel a hlavně, rozšíření hokejové rodiny v Prostějově. Dát možnost i maminkám a všem ženám v různých věkových kategoriích. Proč by měl syn s tátou zavítat na ledovou plochu na zápas? Proč by dívky či maminky měly chodit pouze na veřejné bruslení či fandit z tribuny svým dětem či sourozencům či prostějovskému „Áčku"?

RISKNI TO I TY!!!

Nebo navždy zůstaň sedět se svými sny.

Více infomací na e-mailu: HcrebelkyHYPERLINK "mailto:Hcrebelky@seznam.cz"@HYPERLINK "mailto:Hcrebelky@seznam.cz"seznam.cz nebo

na telefonu sekretariátu: 774 564 527 (Krejčí) či 736 710 853 (Sypěnová).

(red)

 

Komentáře

Na to Vám nedokážeme odpovědět... V textu dány informace, obraťte se s dotazem na představitelky klubu...

Hokejový klub HC Rebelky?!?! Jedny Rebelky v Prostějově již jsou a ty jezdí dračí lodě. Nebude v tom zmatek? Náhoda či jen okopírování názvu již úspěšné posádky dračích lodí?!?!

Poslat nový komentář