Neznáte svědky? Hledají je policisté

Neznáte svědky? Hledají je policisté
Foto PČR
Další fotky: 
Neznáte svědky? Hledají je policisté

 

Policisté Obvodního oddělení Přerov 2 se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po důležitých svědcích krádeže, ke které došlo 4. října 2014 kolem čtvrté hodiny odpoledne na toaletě v supermarketu na ulici Lipnické v Přerově.

Neznámý pachatel v nestřeženém okamžiku odcizil 57 letému muži z kapsy mikiny peněženku s celým obsahem. Pán v ní měl nejen peníze, ale i osobní doklady, platební kartu a další písemnosti a doklady osobního charakteru. Vznikla mu škoda přes 11 tisíc korun.

Policisté se tímto obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění tohoto případu, především ke zjištění totožnosti osob na snímcích, získaných z kamerového záznamu. „Tyto osoby mohou svým důležitým svědectvím napomoci k objasněn. Jedná se o muže s tmavými vlasy, oblečeného do tmavé bundy a světlých kalhot a ženu s blond vlasy, oblečenou do červeno-černého oblečení,“ uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková. Pokud někdo osoby na snímcích pozná, ať se přihlásí buď osobně nebo telefonicky na Obvodní oddělení Policie ČR Přerov, U Výstaviště 18, telefon: 974 778 701, případně kdykoliv na bezplatnou telefonní linku 158. „Muž i žena se mohou samozřejmě přihlásit osobně,“ dodala mluvčí. (red)

Komentáře

Proboha, nešlo by dát větší obrázek??

Poslat nový komentář