Úspěšná série skončila

Úspěšná série skončila
ilustrační foto
Další fotky: 
Úspěšná série skončila
Úspěšná série skončila
Úspěšná série skončila
Úspěšná série skončila
Úspěšná série skončila
Úspěšná série skončila
Úspěšná série skončila
Úspěšná série skončila
Úspěšná série skončila
Úspěšná série skončila

 

Po dnešním zápase se divím, jak může být Havířov tak vysoko v tabulce. Bohužel to se dá říct i o Prostějovu. Jestřábi, kteří dnešní utkání museli přestát bez kapitána Lukáše Duby, nebyli schopni nějaké lepší akce a zaslouženě tak prohráli 1:3. 

 

Úvod zápasu byl z obou stran opatrný. AZet hrál aktivněji a tlačil se víc do pásma soupeře. Naštěstí obrana Prostějova byla zpočátku kompaktní a Petr Musil odváděl dobrou práci v brance. První chyba domácí obrany přišla až v 13. minutě. Od modré čáry napřáhl Krisl a Machálek před Musilem tečoval střelu do branky. Vzápětí po další chybě prostějovské defenzivy ujel Jan Maruna, položil si hodně vyjetého Musila a bez problému zakončil do prázdné branky. Po této akci naprosto nepochopitelně vyměnili domácí gólmana. Za Petra Musila, který nemohl ani za jeden inkasovaný gól, nastoupil Dalibor Sedlář. V závěru třetiny mohli hosté odskočit na rozdíl 3 gólů, ale Sztefka vychytal Sedlář.

Druhá třetina byla bezgólová. Ale na rozdíl od první třetiny se domácí pustili i do útočných akcí. Snížit skóre mohl Robin Ševčík, jeho samostatný únik ale Daneček vychytal. Následně dostali Jestřábi možnost zahrát si přesilovku 5:3, nebyli ale schopni pořádně zakončit. V závěru třetiny nastřelil ještě Michal Černý tyč, ale na nic víc se Jestřábi nezmohli a skóre se tak neměnilo.

Třetí třetinu byli domácí lepší než AZet. Dobře napadali a prakticky nepustili hosty do své třetiny. Havířov hrál „udržovačku“ a na Jestřáby to bohužel stačilo. Prosadit se dokázal až Jan Kolibár, který Smejkalovu střelu do břevna dorazil do branky. Dramatický závěr se ovšem nekonal, hned poté co domácí odvolali gólmana, vsítil do prázdné rozhodující branku Maruna. LHK Jestřábi Prostějov – AZ Havířov 1:3.

 

Sestavy:

LHK Jestřábi Prostějov: Musil (15.Sedlář) - Kumstát, Doseděl, Osina, Kolibár, Peštuka, Paška - Stejskal, Stráněl, Smejkal, Mikšovský, Černý, Žajgla, Čuřík, Šebek, Ševčík, Štefan, Mašek 

AZ Havířov: Daneček - Prokop, Rimmel, Krisl, Balčík, Machálek, Zientek M., Zientek L., Najdek, Klimša, Maruna, Pechanec, Potočný, Stránský, Daneček J., Sztefek, Lhotský, Brezani, Kraft, Kopun, Pavlas

 

-vil-

 

 

Poslat nový komentář