PUPA dá gól!

PUPA dá gól!
ilustrační foto

 

Série je vyrovnaná. Celkem překvapivě, ale velmi zaslouženě vrátili Jestřábi AZetu drtivou prohru z úterý, když velkým rozdílem vyhráli 5:1. Kaňka na dnešním zápasu byla velmi tvrdá hra ze strany Havířova. Za velmi tvrdé fauly si hráči AZetu několikrát sedli na trestnou lavici a to hned na 5 minut.

 

 

Velmi rychlý start utkání předvedl Stejskal, který již ve 13. minutě mohl otevřít skóre poté, co po buly prokličkoval hostující obranou, ale jeho střela skončila mimo branku. Další obrovskou šanci měl o několik minut později Robin Ševčík, který se taky parádně protáhnul obranou, tváří v tvář Vrbovi ale minul. První gól zápasu vstřelil v 9. minutě Petr Doseděl. „Pupa“ dostal přihrávku na modré, rozpřáhnul se a prostřelil vše, co mu stálo v cestě.

Druhá třetina už byla trochu více gólovější. Po sérii vyloučení na obou stranách si na 5+do konce zápasu odešel odpykat trest Vít Stránský. Přesilovou hru využili Jestřábi jak se patří. Hned od začátku zasypaly Vrbu spoustou střel. Smejkalovu střelu dokázal Vrba vyrazit pouze před sebe, kde si na dorážku počkal Jakub Čuřík, který byl neomylný. Hosté dokázali snížit v 38. minutě. Jan Daneček se dostal do samostatného úniku a jeho následná střela propadla za Sedláře. Odpověď domácích na sebe nenechala dlouho čekat. Odražený puk do branky zametl Filip Smejkal.

Ve třetí třetině hned v úvodu využil přesilovku Michal Černý. Pěkně obešel obranu a jeho přesná střela skončila nad betonem. Vítězství Jestřábů pojistil ještě jedním gólem Ševčík. Nabruslil si před branku a zakončil podobně jako Michal Černý. Do konce třetiny již domácí hráči skóre udrželi a zaslouženě se tak série ještě jednou vrátí do Prostějova. LHK Jestřábi Prostějov – AZ Havířov 5:1.

Sestavy:

LHK Jestřábi Prostějov: Sedlář (Musil) - Kumstát, Doseděl, Osina, Kolibár, Peštuka, Paška, Tomiga, Finkes - Stejskal, Duba, Smejkal, Meidl, Černý, Žajgla, Čuřík, Šebek, Ševčík, Stráněl, Berčák, Mikšovský.

AZ Havířov: Vrba (Daneček) - Prokop, Rimmel, Krisl, Balčík, Machálek, Zientek L., Zientek M., Lhotský, Pechanec, Maruna, Sztefek, Potočný, Daneček, Říčka, Klimša, Brezani, Kraft, Stránský, Pavlas.

 

-vil-

 

Poslat nový komentář