Karviná oškubala Jestřáby

Karviná oškubala Jestřáby
ilustrační foto
Další fotky: 
Karviná oškubala Jestřáby
Karviná oškubala Jestřáby
Karviná oškubala Jestřáby
Karviná oškubala Jestřáby
Karviná oškubala Jestřáby
Karviná oškubala Jestřáby
Karviná oškubala Jestřáby
Karviná oškubala Jestřáby

Jestřábi dnes měli unikátní možnost vyletět na první místo v tabulce. Tuto možnost ovšem promarnili. Karviná dokázala ve třétí třetině strhnou vyrovnaný vývoj zápasu na svou stranu a porazila tak Prostějov 2:4. 

 

Jestřábi nezačali v zápase vůbec špatně. Na úvodu Karvinou tlačili, ale žádnou vážnější akci si nevypracovali. Prostějovu se hned v druhé minutě naskytla možnost zahrát si přesilovku 5 na 3. Karviná ovšem dobře napadala na modré čáře a domácí ji tak nesevřeli do tlaku. Po úspěšně ubráněné přesilovce se hosté vrhli do útoku. Následujících deset minut zápasu patřilo Karviné. Jejich tlak byl odměněn gólem Davida Moravce, kterého před brankou našel přesnou přihrávkou David Mikšan. Před přestávkou měl několik možností vyrovnat skóre Čuřík, ale jeho střely neprošly přes gólmana hostujícího celku Iláše.

V úvodu druhé třetiny měla Karviná tutovku. V přečíslení dva na jednoho ovšem Ivan netrefil prázdnou branku. Jestřábi vyrovnali o pár minut později po přesné střele Petra Zachara mezi betony. Jestřábi, jednoznačné lepší ve druhém dějství, si vzápětí dokázali vypracovat tři loženky. Nejprve se do šance dostal z trestné lavice vracející Duba. Pak se před Ilášem objevil Čuřík, který nedokázal střelu dostatečně zvednout a do třetice opět Duba se Stejskalem nepřestřelili ležícího Iláše. Aby toho nebylo málo, dostali jestřábi od sudího „dárek“ v podobě samostatného nájezdu, který Martin Stejskal neproměnil. Místo aby se vedení ujali Jestřábi, vstřelili gólho Olejáři. Vladimír Luka si najel z kruhů a střelou nad rameno Sedláře prostřelil.

Ve třetím dějství začali opět lépe domácí. Černý namazal na střelu Čuříkovi a tu dorazil do branky Zachar. Vzápětí mohli Jestřábi otočit zápas, ale Dosedělova střela skončila jenom na tyčce. Čtyři minuty před koncem zápasu se opět prosadili hosté. Po chybě Doseděla se do samostatného úniku dostal Ivan a střelou k tyči Sedláře překonal. Na konečných 2:4 upravil v poslední minutě střelou do prázdné branky Vladimír Luka. LHK Jestřábi Prostějov – HC Plus Oil Karviná 2:4.

Sestavy:

LHK Jestřábi Prostějov: Sedlář -Kumstát, Doseděl, Osina, Kolibár, Peštuka, Paška, Halouska, Finkes - Stejskal, Duba, Smejkal , Ševčík, Černý, Žajgla, Čuřík, Šebek, Zachar, Meidl, Stráněl, Kryl 

HC Plus Oil Karviná: Iláš - Lemel, Tomis, Samiel, Rosůlek, Novák, Mikšan, Blatoň, Studený, Vrbánek, Štefanka, Slajter, Moravec, Osag, Galvas, Ivan, Javín, Civpa, Luka, Škatula, Hegegy

 

-vil-

Poslat nový komentář