Naposledy doma to nevyšlo

Naposledy doma to nevyšlo
ilustrační foto

Poslední letošní domácí zápas se Jestřábům nevyvedl, byť nezačali vůbec špatně. Nejprve si vytvořili slibný dvougólový náskok, o který ale chybami v obraně přišli. Následně Prostějov opět uskočil, tentokrát na rozdíl jedné branky. Hosté na sebe nenechali dlouho čekat a vzápětí otočili skóre. Do prázdné branky zpečetil osud Jestřábů Petr Sakrajda. LHK Jestřábi Prostějov – HC Uherské Hradiště 3:5.

 

Domácí se ujali vedení hned v první minutě zápasu. Radek Meidl vymyslel krásnou akci, předal puk Zacharovi, ten obešel gólmana, ale jeho střela skončila na tyči. Naštěstí pohotový Meidl dorazil puk do branky a rozradostnil tak domácí fanoušky. Jestřábi pokračovali v tlaku, který přerušilo až vyloučení Meidla. Druhu branku přidal v 11. minutě David Zachar, když doslova dotlačil puk za Kůdelova záda.

 

V úvodu druhé třetiny padl další rychlý gól, tentokrát ale byly exekutoři hosté. Již 40 vteřin po začátku, využil přesilovku střelou od modré Michal Sladký. Vyrovnávací branku vstřelil o dvě minuty později Vojtěch Hrabec, který společně s Pavlem Křížem unikl domácí obraně. Jestřábi se opět ujali vedení o malou chvilku později. Z druhé vlny přijíždějící David Šebek se zmocnil puku a střelou mezi betony upravil skóre na 3:2.

 

Na další branku jsme si museli počkat až do poloviny druhé třetiny. Pavel Kříž dorazil nahození Sladkého a opět vyrovnal skóre. Vývoj utkání obrátil Jan Matějka, který si nabruslil z rohu a bekhendem překonal Sedláře. Závěr utkání zkoušeli domácí bez brankáře, ale naneštěstí se k puku dostal Sakrajda a do prázdné brány upravil na konečných 3:5.

 

Sestavy:

LHK Jestřábi Prostějov: Sedlář - Kumstát, Doseděl, Osina, Kolibár, Peštuka, Paška, Halouska, Tomiga, Stejskal, Finkes, Smejkal, Ševčík, Černý, Žajgla, Čuřík, Šebek, Zachar, Meidl, Stráněl.

HC Uherské Hradiště: Kůdela - Štastný, Vodák, Matula, Rapant, Jedlička, Sladký, Horehleď, Sakrajda, Červenka, Hrabec, Matějka, Karpíšek, Rapant, Sekerka, Antonovič, Kříž, Křemeček.

 

-vil- 

 

Poslat nový komentář