Policejní střípky

Policejní střípky
ilustrační foto

Ani v čase dovolených si pobertové nechtějí nechat ujít žádnou příležitost ke své neřesti. Na své věci bychom měli být ostražití a být o krok napřed před zloději.

Policisté už tento týden řešili ukradené doutníky, krádež osobních věcí z kufru auta nebo vykradené zahradnictví.

Neznámý pachatel z úterý na středu přelez plot prodejny zahradnictví v Prostějově. Po vypáčení dveří se dostal do kanceláře a za zásuvky stolu odcizil kasičku, ve které bylo 2 000 Kč. Z šatních skříněk odcizil dvě ledvinky s finanční hotovostí 5000 Kč. V prodejně ještě odcizil přesně nezjištěné zboží. Celková škoda byla předběžně, včetně poškození vyčíslena na 8 800 Kč.

Z vozidla zmizela taška

V úterý v podvečerních hodinách odcizil neznámý pachatel z otevřeného kufru vozidla Š Octavia sportovní tašku 51leté ženě. V ní se nacházel diář s finanční hotovostí 2 000 Kč, osobní věci a ošacení. K události došlo v Prostějově na ulici Tovačovská. Celková škoda byla vyčíslena na 6 780 Kč.

Z auta zmizelo 300 l nafty

V úterý neznámý pachatel vnikl do areálu stavebnin v Prostějově. Odstaranil zámek z vozidla Volvo a z nádrže odcizil 300 L nafty v hodnotě 11 100 Kč. Případ šetříme pro trestný čin krádež.

Ukradené doutníky

Pouhých 10 minut stačilo neznámému pachateli, aby odcizil z vozidla odstaveného před marketem na ulici Plumlovská v Prostějově 7 ks krabic, ve kterých bylo uloženo celkem 1 440 ks doutníků. Pachatel se k nim dostal po otevření bočních posuvných dveří nákladového prostoru na vozidle Ford tranzit. Celková škoda byla vyčíslena na téměř 50 000 Kč. Případ šetříme pro trestný čin krádež.    

(pž)

Poslat nový komentář