Dva zloději zkopali muže, jiní kradli kola a kotvy

Dva zloději zkopali muže, jiní kradli kola a kotvy
ilustrační foto

Dva útočníci přepadli muže a zkopali ho

Prostějov (bat) Kvůli penězům přepadli včera před desátou hodninou večer v ulici Na Hrázi v Prostějově dva lupiči kolemjdoucího muže. Útočníci jej nejprve povalili na zem, kde do něj kopali. Poté mu prohledali kapsy, odkud sebrali peněženku s finanční hotovostí 2 200 korun a osobními doklady, zbytek věcí rozházeli kolem. Přepadený muž skončil v prostějovské nemocnici, kde mu lékaři ošetřili poranění v oblasti obličeje a krku. Útočníkum nyní hrozí pobyt za mřížemi v délce od dvou do deseti let.

Za měsíc ukradl 100 kotev

Prostějov (bat) Sto kusů odložených železných kotev na betonové pražce ukradl z palet v areálu firmy Tomi-Remont na ulici Hybešova v Prostějově zloděj v době od konce prázdnin až do 5 října. Společnosti tak způsobil škodu 80 tisíc korun.

 

Odjel se dvěma koly

Prostějov (bat) Dvě trekingová jízdní kola si odvezl zloděj včera v odpoledních hodinách z prostoru před poliklinikou na ulici Mathonova v Prostějově. Majitelům tak způsobil škodu 23 tisíc korun.

 

Mladík řídil pod vlivem drogy

Smržice (bat) Dalšího řidiče s amfetaminem v krvi zastavila policejní hlídka. Tentokrát strážníci zdrogovaného devatenáctiletého mladíka kontrolovali včera před devátou hodinou večer v obci Smržice na Prostějovsku. Řidič sice nic nenadýchal, test na drogy však odhalil amfetamin. S výsledkem mladík nesouhlasil, nechal si proto ještě odebrat krev. Pokud se droga v krvi potvrdí, hrozí mu pokuta od 25 do 50 tisíc korun a zákaz řízení od jednoho do dvou let.

 

Poslat nový komentář