Hrozivá nehoda na R46 se nakonec obešla bez vážného zranění

Hrozivá nehoda na R46 se nakonec obešla bez vážného zranění
ilustrační foto

Zloději kradou auta

Prostějovsko (bat) O své auto zaparkované na volně přístupném pozemku v obci Hrdibořice na Prostějovsku včera jeho majitel v odpoledních hodinách přišel, když mu jej ukradl zloděj. Škoda je 200 tisíc.

O něco větší štěstí měl majitel auta v Olšanech u Prostějova, kterému se v noci z úterý na středu zloději také pokusili s autem ujet. Poškodili zámek dveří i zapalování, s autem však nepohli. Způsobili ale škodu 15 tisíc korun.

 

Najel do auta před sebou

Prostějovsko (bat) Z nepozornosti způsobil včera kolem osmé hodiny ranní na silnici R46 ve směru z Vyškova na Olomouc škodu za 120 tisíc řidič nákladního auta. Nedodržel bezpečnou vzdálenost, nestihl zareagovat na přibrždění nákladního auta před ním a narazil do něj. K žádnému zranění nedošlo, ani jeden z řidičů nenadýchal.

 

Hrozivá nehoda se obešla bez vážného zranění

Prostějovsko (bat) Hrozivá dopravní nehoda, při které se auto převrátilo na střechu, se včera kolem osmé hodiny ranní na silnici R46 z Prostějova do Olomouce naštěstí obešla bez vážnějšího zranění. Cizinec, který jel z Prostějova do Olomouce, musel kvůli zúžené vozovce odbočit do levého jízdního pruhu. Tam se srazil s projíždějím nákladním autem. Náraz auto vymrštil mimo silnici, to skončilo na střeše v příkopu. Čtyřčlenné posádce se naštětsí nic vážného nestalo, po ošetření lehkých zranění je z olomoucké nemocnice ještě včera propustili. Škoda byla vyčíslena na 171 tisíc korun.

Poslat nový komentář