Schované zábradlí se málem ocitlo ve sběrných surovinách

Schované zábradlí se málem ocitlo ve sběrných surovinách
foto MP Prostějov

 

Odložené zábradlí málem skončilo ve sběrných surovinách

Prostějov (bat) Bizarní pohled se naskytl minulý týden policistům, kteří díky telefonickému oznámení dorazili na ulici J.V.Myslbeka na prostějovské Sídliště Svobody. Společnými silami se tu totiž dva bezdomovci snažili odtáhnout do sběrných surovin čtyřmetrové zábradlí. "Oba shodně tvrdili, že ho nalezli u kontejneru. Nyní směřují do sběrných surovin toto železo odevzdat. Hlídka dotyčným zábradlí o rozměrech 4x1 metr odňala. Posléze okrskář zjistil, že se jedná o zábradlí z rekonstrukce blízkého objektu," uvedla policejní tisková mluvčí Jana Adámková. 

Majitel si zábrádlí totiž schoval v zadním traktu domu, odkud ho oba podnikaví bezdomovci zřejmě odnesli. "Událost jsme předali správnímu orgánu, neboť kdo si cizí věc přisvojí byť nálezem dopouští se přestupku," dodala Adámková.

 

Kvůli politice nezná bratra

Prostějov (bat) Že se mohou politické diskuze někdy pěkně vyostřit, zjistili minulý týden dva bratři vě věku jednasedmdesát a pětašedesát let v Prostějově. Při politické debatě jednomu z nich totiž ruply nervy a svého staršího bratra a politického oponenta uděřil pěstí do obličeje. Oba dva při diskuzi popíjeli. "Zraněný krvácel z nosu a strážníci na místo přivolali záchrannou službu. Jedná se o návrhový přestupek. Poškozený do tří měsíců má možnost podat návrh k správnímu orgánu," dodává k tomu policejní tisková mluvčí Jana Adámková.

 

Poslat nový komentář